top of page
  • Foto del escritorMònica Turon Bosch

Coca de poma adaptada

《 Coca de poma i civada amb gelat de vainilla 》 Comencen les receptes dolces i adaptacions de clàssics.

Aquesta coca de poma l'he fet des de petita, tot i que la versió original portava uns 90 g de mantega, 90 g de sucre (+l'almívar) i farina refinada.


Doncs bé, avui l'he intentat versionar per fer-la més nutritiva i saciant.

🔸 2 pomes 🔸 2 ous 🔸 100 g farina integral de civada 🔸 60 g mantega de cacauet 100% 🔸 20 g d'oli d'oliva 🔸 2 grapats de panses 🔸 1 cs (cullerada sopera) canyella i un xic de sal 🔸 10 g de llevat químic

*Opcional: 《 gelat de vainilla i nous 》

🔹 1 cs (cullerada sopera) de mel 🔹 2 iogurts grecs 🔹 2 cs (cullerada sopera) de whey protein de vainilla (o si no 1 cc (cullerada de cafè) d'essència de vainilla) 🔹 Nous trossejades


La coca: - Preescalfar el forn a 180 °C - En un bol barrejar els ous, la mantega de cacauet i l'oli d'oliva. -Triturar per separat el grapat de panses amb un raig d'aigua calenta. Afegir-ho al bol amb la resta. - Barrejar els ingredients secs (farina de civada, polsim de sal, canyella i llevat) i incorporar-ho al bol amb la resta. - Pelar una poma, tallar-la a daus i posar-la a mescla. - L'altra poma tallar-la a làmines fines amb forma de mitjalluna. - Untar un motlle amb oli d'oliva, abocar-hi la mescla i a sobre la poma tallada a mitges llunes. -Enfornar uns 35 minuts a 180 °C.

Gelat: - Barrejar tots els ingredients i posar-ho al congelador 3 h. - Si al moment de servir està massa dur posar al microones uns segons.





21 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page